اقامت و ویزای عمان

اقامت و ویزای عمان

اقامت نوع ۱که با این نوع اقامت شما فقط می توانید در خاک کشور عمان تردد کنید.

اقامت ممتاز :شما با این نوع اقامت میتوانید نه تنها در خاک کشور عمان تردد کنید بلکه با دریافت کارت تردد در کلیه کشور های خلیج بجز صعودی بدون دریافت ویزا سفر کرده و تا ۳ ماه اجازه اقامت به شما داده می شود و با یک بار ورود و خروج شما ۳ ماه دیگر اجازه اقامت به شما داده خواهد شد.

شهروندان کشورهای ایران ، مصر ، هند ، اردن ، لبنان ، مراکش ، سوریه و تونس می توانند ویزای توریستی یک ماهه دریافت کنند چه بصورت فردی و یا بصورت تور اما تنها باید از طریق مرز هوایی وارد شوند. شهروندان اروپایی و همچنین افراد دارای پاسپورت ایالات متحده آمریکا و کشورهای دیگر در هنگام ورود از طریق مرز هوایی یا دریایی و زمینی می توانند ویزا دریافت کنند، فقط نباید اعتبار پاسپورت آنها کمتر از 6 ماه باشد. شما می توانید ویزای خود را تمدید کنید اما باید حدود 2 ساعت برای دریافت ویزای خود در مقسط صبر کنید.

اقامت عمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزا کشور عمان به شرح ذیل می باشد:

بر اساس توافق صورت گرفته مابین اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان و سفارت محترم سلطنت عمان ویزای اعضاء اتاق مشترک با مدارک زیر انجام خواهد پذیرفت.

1) اصل معرفی نامه از اتاق مشترک ایران و عمان 

2) تکمیل فرم ویزا در وب سایت سفارت کشور عمان به آدرس : rop.gov.om

3) فتوکپی صفحه اول پاسپورت متقاضی

4) دو قطعه عکس با زمینه سفید 

5) معرفی نامه به زبان انگلیسی، خطاب به سفارت کشور عمان از شرکت متقاضی با ذکر:

زمینه فعالیت شرکت 

سال تأسیس شرکت

سمت فرد متقاضی ویزا 

قصد سفر

معرفی شخص متقاضی ویزا 

ثبت شرکت در عمان

شرکت پارس تاکان با کادری مجرب کلیه خدمات بعد از ثبت شرکت در عمان را مدیریت کرده و طبق نیاز و خواسته شما میزان و هزینه این خدمات را کنترل می نماید.حتما به خاطر داشته باشید که ثبت شرکت و افتتاح حساب بانکی تازه شروع کار درارمنستان می باشد بعد از ثبت شرکت نیاز مند ارائه گزارشات مالی به ارائه مالیات می باشیم چرا که اگر این کار انجام نشود مالیات اجباری ماهیانه به همراه جریمه برای شرکت محاسبه خواهد شد . پس بنا براین خدمات بعد از ثبت شرکت در عمان بسیار مهم و هم پایه ثبت شرکت می باشد. ادامه مطلب